Skriftestolen

Velkommen til Skriftestolen. Den holder åbent her på kanalen hver torsdag frem til midnat. Den stiller sig til rådighed for dig, der måtte have lidt vrede, galde, irritation eller råben at skulle af med. Og du skal bare give den gas.

Reglen er blot at vi ikke disser specifikke mennesker. Offentligt. Okay? Det vil sige, at du gerne må hate på Bilka, men du må ikke hate på den søde ekspedient Niels, der måske lige havde en skidt dag, den dag du stod i køen med fire schweitziske oste uden stregkoder og derfor blev muggen.

En anden regel er at man ikke må blande sig i de andre brok. Man må altså ikke begynde at overbevise om at det hele nok skal gå. At de 10 kg nok skal tabe sig selv, for det har man selv prøvet da man var på LCHF kur og hvis jeg kan, så kan du også. NEJ! Det kan jeg IKKE. Kort sagt, du må ikke komme med gode velmenende råd. Eller sige du har det værre. Eller at sultne børn i Afrika har det værre.

Torsdag er luk luft ud af trykkogeren. Frihjul til brok. Og eder og forbandelser. Kl. 24.00 holder vi kæft igen og så er alt godt. Igen. Vi finder ud af hvor mange gode ting vi har i vores liv, hvor mange der hjælper os og støtter os.

Godt så. Jeg starter.

Jeg er RØVhamrende træt af at jeg ikke har et rigtigt arbejdsliv, fordi jeg blve fyret i en åndssvag fusion af to arbejdspladser. Det er ikke lykkedes mig at finde mit perfect match med en arbejdsplads og for satan! Det er træls. For. Jeg har ikke råd til en bil. Jeg bor i en udørk, hvor bussen kører een gang i timen og det er komplet gak, fordi jeg har børn, der går til spejder og fodbold x 2 om ugen i en anden ende af udørken. Hvis jeg skal handle, skal jeg gå 2 km op ad bakke og i Vejle er det fandme op ad bakke. Så det der med at få hentet den der pakke kylling man glemte, da man havde lånt en bil, gider man at hente den? You do the math. Jeg har heller ikke et par bukser jeg kan passe. Jeg skal tabe mig mindst 17 kg. Ja. Nemlig. Og det skulle jeg hilse at sige går utroligt meget mere langsomt END JEG SYNES ER FEDT!!

RØV OG NØGLER
TISSEMÆND PÅ BØJLER
PIKANTILOPER DER DANSER
MENS ALLE DEM MED PENGE STÅR OG SVANSER

REND MIG MED JERES MONETER
JEG SIDDER OG KIGGER PÅ PLANETER
DEM DER ER FULDE AF DIAMANTER
EN DAG BLIVER DE MINE OG SÅ KØBER JEG EN PANTER

EN DAG BLIVER ALTING GODT
MEN I DAG ER ALTING NOGET SNOT
HOLD KÆFT MED DIN OPTIMISME
JEG SKAL UD OG SMØRE MIG EN OSTEMAD

Og så er det din tur. Enjoy.

 

Reklamer

3 thoughts on “Skriftestolen

  1. Ja i Vejle er bakkerne ikke for sjov 😉
    Jeg er bare træt af, at vores sekretær får mere i løn end mig. Jeg er total indebrændt over det, for jeg mener mit arbejde er mere ansvarsfuldt og vigtigere end et ski*de sekretærjob. Det er lort – og især lort fordi jeg a) ikke kan få lønstigning dette år, der er ingen penge OG b) sekretæren faktisk er en total likeable person, som jeg godt kan lide at snakke med…

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s